Kaspersky Safe Kids verwijderen

Kaspersky Safe Kids is beschermd tegen een verwijdering door uw kind. Wanneer u Kaspersky Safe Kids verwijdert, moet u het wachtwoord van een beheerdersaccount en het wachtwoord van uw My Kaspersky-account invoeren. Geef deze wachtwoorden niet aan uw kinderen. Zorg ervoor dat deze wachtwoorden sterke wachtwoorden zijn zodat uw kinderen ze niet kunnen raden. Als uw kinderen deze wachtwoorden raden, kunnen ze Kaspersky Safe Kids in het geheim verwijderen van de computer.

Het programma verwittigt u bij alle pogingen tot het verwijderen van Kaspersky Safe Kids.

Kaspersky Safe Kids verwijderen van de computer